Categorieën
Nieuws

Over taal gesproken genomineerd voor Language Industry Award

De podcast Over taal gesproken is genomineerd voor een Language Industry Award (LIA) in de categorie ‘beste taalproject’. Stemmen kan tot 12 maart, de uitreiking is op 14 maart in Gent.

De LIA’s is een wedstrijd voor actieve taalprofessionals en studenten en wordt georganiseerd door De Taalsector, het platform dat taalprofessionals met elkaar verbindt. Elk jaar reikt De Taalsector prijzen uit voor de meest innovatieve taalprojecten, creatieve taaldiensten en taalproducten, handige taaltechnologie, leerrijke websites, succesvolle evenementen en beloftevolle initiatieven in de taalsector.

Beste taalproject

De podcast Over taal gesproken, die we samen met Onze Taal maken, is genomineerd in de categorie ‘beste taalproject’. De jury schrijft:

De podcast wordt geheel in eigen beheer geproduceerd en er wordt grote zorg besteed aan de gevarieerdheid en de kwaliteit. Inmiddels is de podcast bezig aan het derde seizoen, is er een vaste groep trouwe luisteraars en begint ‘Over taal gesproken’ zo langzamerhand een vaste waarde te worden in de taalsector.

https://www.languageindustryawards.eu/

Stemmen voor de LIA’s kan tot 12 maart 2024. Bekijk alle kandidaten op languageindustryawards.eu of ga direct naar het stemformulier. Op 14 maart worden de Awards uitgereikt in Gent.


Laatste nieuwsberichten:

Of bekijk alle nieuwsberichten.